•   2410 537 583         Γαριβάλδη 10, Λάρισα         info@aconstructions.gr         Ώρες λειτουργίας: 09:00-21:00

Προετοιμαστείτε έγκαιρα για το “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον” 2020

Εξοικονομώ κατ' Οίκον 2020

Προετοιμαστείτε έγκαιρα για το “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον” 2020

Προετοιμαστείτε έγκαιρα για το “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον” 2020 1200 630 A CONSTRUCTIONS

Ξεκινάει ο Γ’ Κύκλος του προγράμματος Εξοικονομώ Κατ’ οίκον

Στο Εξοικονομώ κατ΄οίκον (Β΄ Κύκλος) η εταιρία μας κατάφερε να υποβάλει 43 αιτήσεις ,από τις 52 σε σύνολο, αριθμός ικανοποιητικός βάση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει κάθε μηχανικός κατά την υποβολή του φακέλου.
Η κατασκευαστική ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ είναι και πάλι παρούσα στο Εξοικονομώ κατ΄ οίκον-2020  (Γ΄ Κύκλος). Προετοιμαστείτε και ενημερωθείτε έγκαιρα για τα νέα δεδομένα του προγράμματος!

Όπως έχει προαναγγελθεί από την κυβέρνηση, την άνοιξη του 2020 θα ενεργοποιηθεί ο Γ’ κύκλος του προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» για το 2020. Επειδή το ενδιαφέρον των πολιτών είναι αυξημένο και πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να χρηματοδοτηθούν από τα προηγούμενα προγράμματα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος έθεσε τους παρακάτω στόχους:
α) Να αυξήσει τα κονδύλια, ώστε να μπορέσει να επιδοτηθεί μεγαλύτερος αριθμός νοικοκυριών.
β) Να δοθεί προτεραιότητα στους παλιούς αιτούντες, οι οποίοι δεν προχώρησαν σε υλοποίηση λόγω έλλειψης χρόνου και εξάντλησης πόρων.
γ) Ο Γ’κύκλος του προγράμματος δεν θα περιέχει καμία αλλαγή, προκειμένου οι νέοι αιτούντες να μην έχουν ευνοϊκότερες ή δυσμενέστερες προϋποθέσεις από τους αιτούντες των προηγούμενων φάσεων του προγράμματος.

30 χρόνια εμπειρίας

Η Κατασκευαστική Αποστολάκης αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες ανακαινίσεων στην κεντρική Ελλάδα με έδρα τη Λάρισα. Διαθέτει εκατοντάδες επιτυχημένα έργα στην 30ετούς πορεία της, έχοντας συνεργαστεί με επιτυχημένους επαγγελματίες και ιδιώτες.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα;

1ον. Συγκεντρώστε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Δελτίο ταυτότητας του φυσικού προσώπου που κάνει την αίτηση ένταξης στο «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον».
  2. Οικοδομική άδεια για το κτίριο που κάνετε αίτηση επιδότησης ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό έγγραφο που να το νομιμοποιεί.
  3. Λογαριασμός της ΔΕΗ ή άλλου παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.
  4. Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος του ατόμου που αιτείται την επιδότηση.
  5. Το τελευταίο αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Ε1), του ατόμου που κάνει την αίτηση, εφόσον η συγκεκριμένη κατοικία χρησιμοποιείται από τον ίδιο.
  6. Αντίγραφο της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9).
  7. Για σπίτια που ενοικιάζονται ή παραχωρούνται δωρεάν απαιτούνται αντίγραφο της αναλυτικής κατάστασης για μισθώματα ακινήτων (Ε2) και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του ενοίκου, ότι χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο ακίνητο ως σπίτι ή επαγγελματική στέγη.
  8. Για σπίτια που χρησιμοποιούνται από συγκύριο τα δυο παραπάνω, πιστοποιητικά μπορούν να αντικατασταθούν από αντίγραφο δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Ε1) συγκύριου, εφόσον το χρησιμοποιεί αυτός ως κατοικία.

2ον. Απευθυνθείτε σε μηχανικό, ο οποίος θα κάνει τα εξής:

  1. Θα ελέγξει την εγκυρότητα των δικαιολογητικών και θα σας πει αν μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα.
  2. Θα αναζητήσει τυχόν αρχιτεκτονικά σχέδια του κτιρίου ( κάτοψη, τομή κλπ) από την τοπική Πολεοδομία.
  3. Θα κάνει αυτοψία και θα ελέγξει τη νομιμότητα του κτιρίου.
  4. Θα προβεί σε αποτύπωση του κτιρίου για το οποίο δεν υπάρχουν σχέδια.
  5. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχουν αυθαιρεσίες θα πρέπει να δηλωθούν στον νόμο περί αυθαιρέτων και να τακτοποιηθούν.
  6. Θα συντάξει το πρώτο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.
  7. Θα εξετάσει τα σενάρια που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του προγράμματος.
  8. Θα κάνει τις προμετρήσεις και να συντάξει τη λίστα με τις προδιαγραφές των υλικών, αφού έρθει σε επαφή με τους προμηθευτές, συντάσσοντας τον τελικό προϋπολογισμό των εργασιών.

Εν οψη της επανέναρξης του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα προκειμένου να συγκεντρώσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την υποβολή της αίτησης. Σε αυτή την κατεύθυνση, η κατασκευαστική ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο εργαλείο, για τις ιδανικές προτάσεις παρεμβάσεων στα πλαίσια του νέου “Εξοικονομώ Κατ΄ οικον”.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Κατασκευαστικής Αποστολάκης είναι η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια και η πλήρης διαφάνεια που αποτελούν τις εταιρικές μας αξίες και είναι το βασικό κλειδί της επιτυχίας μας. Κάθε έργο μας είναι συνάρτηση της ηθικής και της ακεραιότητας που είναι βασικά κομμάτια της εταιρικής μας κουλτούρας και διασφαλίζουν την αμεροληψία, την πλήρη διαφάνεια και το σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Οι εταιρικές αξίες των αδελφών Αποστολάκη είναι βασικός παράγοντας στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και αποτελεί κομβικό σημείο για την επίτευξη άριστων και μακροχρόνιων συνεργασιών.

Σας ενδιαφέρει το νέο Εξοικονομώ Κατ’ οίκον;

Καλέστε μας : 241 053 7583 – 697 164 6679
Email : info@aconstructions.gr
Διεύθυνση : Γαριβάλδη 10, Λάρισα

Η’ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

    Back to top